Man kanske skall dra igång detta igen

Nu har det gått en tid. Mycket vatten har runnit under bron, men så här ser mitt liv ut i skrivandets stund.

Efter att jag slutade spela fotboll i Hovås/Billdal så skolade jag om till målvaktstränare. Mitt första uppdrag blev att hjälpa Hovås/Billdals damer i Elitettan.

Här kom jag i kontakt med Anna Tamminen som då var i startgroparna för en lysande karriär.

Även om resultaten kanske uteblev, så växte Anna som keeper och tog sig faktiskt till Finländska landslaget efter säsongen, där hon har förblivit sedan dess.

Efter ett år i Hovås som ledare så begav jag mig till Kopparberg/Göteborg FC som målvaktstränare för deras F-19. En resa som var extremt rolig och lärorik. I Kopparberg så spenderade jag 3 år varav det sista året gick jag lite på halvfart men kombinerade detta med att även hjälpa Göteborgs DFF (div 1, dam).

Inför denna säsongen så skulle jag enbart hjälpa GDFF men nu hänger jag på följande:

  • GDFF
  • Älvsborgs FF
  • Solängens BK F-12/13
  • Solängens BK P-15

Så detta med att varva ner har inte riktigt blivit så som jag hade tänkt, men nu funderar jag att kanske även ta upp detta igen för att på så sätt hjälpa andra som vill utveckla sig som målvaktstränare.

Vi får se vart det landar….

Foto: Martin Holmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *