En summering samt om framtid

Sådär ja, då föll jag tillbaka till gamla ovanor. Att glömma bort att skriva några rader. Mycket märkligt detta. Jag tycker det är skitkul att skriva men ändå så glömmer jag bort det.

Jaja, nu skall jag i alla fall ge mig på att göra en liten summering av förra året samt avsluta vart jag/vi står idag.

Förra säsongen så var det BK Skottfints första år i seriespel under Svenska Fotbollsförbundets regi. En stor utmaning och test om vår filosofi som förening skulle falla väl ut även en division högre upp.

Vi började säsongen med att fylla på vår trupp med ytterligare några riktigt bra killar. Bland annat en kreativ innermittfältare vid namn Marcus van Horik.

Föreningens filosofi har alltid varit att Bra Killar skall vid två tillfällen i veckan ha möjligheten att komma till Ruddalen och spela boll ihop. Familj och jobb går före fotbollen vilket skall respekteras.

Våra motståndare i serien tränade minst en gång mer i veckan än oss samt att deras medelålder i truppen oftast låg 5-6 år under vår.

Trots detta så gör vi en bra försäsong men i genrepet så går vi på en ordentlig plump i protokollet då Stenungsund blir allt för svåra.

Även seriepremiären åker vi på en 0-1 förlust hemma mot Stafsinge.
Sedan börjar vi att trumma på och en bra bit in i serien så har vi tätkänning, men så kommer semestertider. Här kommer vi in i en jäkla svacka. 10 omgångar utan vinst och vips så var vi i botten. Dock så hämtade vi kraft och lyckades knipa en kvalplats.

Ett kval som gjorde mer ont än gott. Bortamatch mot Åkarp nere i Skåne samtidigt som Skottfintgolfen gick av stapeln. En avslutande match mot Kungsbacka dagen efter Skottfintfesten, samt en match mot Velebit som fick avbrytas då det började brinna på Ruddalen mitt under vår match.

Ja, ni hör.

Men vi skall väl ändå vara nöjda med att vi lyckades gå obesegrade genom de sista 8 matcherna vilket får anses vara bra.

Inför denna säsongen så har vi haft fler spelarförluster än vad det har kommit in spelare, vilket är riktigt synd.

Dock har vi spelat två matcher hittills utan att förlorat. Båda matcherna har varit mot lag som skall vara bättre än oss just nu. 0-0 mot GFF och nu senast 2-1 mot Virgo.

För egen del så har det gått helt ok vilket kan ses som ett orosmoln. Oftast brukar jag vara helt under isen vid denna tidpunkt av säsongen. Jag får hoppas att den formsvackan inte kommer senare bara.

Något som äntligen börjar nu är Let´s dance. Äntligen är fredagarna räddade ett tag framöver.

Nu hoppas jag att det inte dröjer lika lång tid innan nästa inlägg igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *