Matcher är igång

Då var vi äntligen igång. Nu återstår bara 9 månader tills vi spelar vår sista match för 2015.

I torsdags så blåste domaren Adnar Tongur gång vår match mot Göteborgs FF på Valhalla IP. Många nya Skottfintare fick visa upp sig för första gången i den gula tröjan.

Det visade sig rätt snabbt att tempot inte skulle bli det allra högsta och det kändes som det var GFF som var lite hetare till en början. Vi försökte rulla boll men det blev allt för ofta i sidled och vi hotade aldrig direkt i djupet.

Sett över 90 minuter så fick väl Sippan lite fler frågetecken än svar. Något som tyvärr verkar oroväckande var att Erik Johansson fick utgå rätt snabbt. Förhoppningsvis utan en allt för kraftig skada.

Efter 90 minuter så visade resultattavlan fortfarande 0-0. Med lite mer kyla så hade vi säkert kunnat pilla in en boll men det kunde lika gärna GFF också ha gjort.

För egen del så fick jag ett litet bakslag i mitt opererade knä. Troligen något ledband som blev lite irriterat och efter en helg knaprande av Voltaren så börjar det släppa.

Veckan som kommer så är det 2 träningar och sedan match mot Virgo på lördag. Virgo som sprang hem den serie som vi har hamnat i så det blir väl en bra värdemätare hur vi står. Mer om detta under veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *