Slask

Försäsong = slasksäsong
Så var det verkligen under gårdagens träning med Skottfint. Stora flingor föll under gårdagens träning men eftersom det var plusgrader så blev detta lika med slask när det kom till planen.
Lägg där till lite lätt hårda (och glatta) bollar så har du vår träning i ett nötskal.

Det positiva var docka att detta gjorde att min teknik helt plötsligt låg på samma nivå som övriga i laget. Lägg därtill att jag gjorde några räddningar så jag måste nästan säga att jag gjorde säsongens träning. Skönt att få det avklarat redan andra träningsveckan. Så slipper man spänna sig varje träning att man måste prestera.

Annars så var detta ingen träning som kommer gå till historien. Det var en sådan träning där man saknade ”bonnelagen”, för där hade vi i alla fall bastu som vi kunde nyttja efter träningen. Nu fick man stå i duschen i 10 minuter för att fötterna skulle återfå känsel.

Trots skitväder så var det ändå 15 man (+ 2 ledare) som trotsade vädrets makter och visade sig. Förhoppningsvis så blir vi fler snart.

Idag blir det en träningsfri dag. Det börjar kännas i kroppen att man tränat 4 dagar i rad. Japp, jag körde egenträning både lördag och söndag, men idag blir det frosseri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *