Nytt rekord!!!

Igår var det ett historiskt avstamp. BK Skottfint gjorde igår sin första träning någonsin under december månad och intresset var stort både bland spelare och supportrar. 28 spelare hade trotsat glöggen och Morden i Sandhamn hemma för att ta sig ner till Ruddalen. Det vill säga så har jag nu varit med och skrivit historia med BK Skottfint.

Både nya och gamla valde att snöra på sig dojorna. Många föreningar hade blivit grymt avundsjuka med en trupp av denna storlek men för BK Skottfint var det nästan lite för mycket folk. Detta gjorde att flera spelare ficka stå lite åt sidan när det var dags för tvåmålsspel.

Förhoppningsvis så fick alla nya spelare chansen att visa upp sig tillräckligt mycket för att ledarna skulle få chansen att bilda sig en bra uppfattning.

Tvåmålsspelet var det inget att snacka om. Både Kara och Trana släppte mer mål än mig vilket borde kanske ses som ett tecken. Tyvärr brukar det vara ett dåligt tecken då jag under hela förra säsongen aldrig vann en internmatch mot Trana, men likt förbannat så fick jag mest speltid. Är detta ett sista dödsryck ifrån Trana?

Jag inser idag att den latsidan som jag legat på har stora liggsår då jag idag är trött i benen trots minimal rörelse under träning.

Förhoppningsvis så blir det bättre innan det är dags för matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *