En start på dagen

Lördag morgon och klockan ringer 07:00. Ni läste rätt, jag hade satt klockan på ringning. Dags att slänga i sig lite frukost innan det var dags att bege sig till Rambergsvallen. Inte för träning med Häcken utan för att spela hockeybockey. Denna sport som får mig att känna glädje och smärta på en och samma gång.

Nästan varje skott man får på sig ger ett blåmärke som minne att man stått i vägen för bollen. Samtidigt är det hur kul som helst att snöra på sig grillorna och beträda hockeyrinken. Undra hur jag hade klarat mig på en riktig hockeyträning idag? Vinst i vilket fall med 4-0. Nollan sitter alltid gott.

Sedan gjorde jag väl samma sak som 65% av Sveriges befolkning igår och såg landskampen. Inte ett oväntat resultat. Visst hoppas man på bättre men sett till matchen så tyckte jag Portugal var bättre.

Undra om Lasse Granqvist drömde om Sveriges haltande målvakt i natt. Hur många gånger nämnde han detta under sändningen igår?

Nu väntas förberedelser inför kvällens gäster. 12 pers skall avnjuta en måltid som kommer komponeras av min fru med mig som sidekick. Jag ansvarar för öl, vin, whisky och mousserande delarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.