Bo-rde vara klar

Idag var dagen som BK Skottfint presenterade sin nya tränare. Eller presenterade… Vår tidigare tränare gick ute på twitter och gjorde en Glenn Hysén genom att skriva ”Välkommen Bo Carlryd som ny tränare i BK Skottfint!”

För er som inte vet vem Bosse Carlryd är så har han tränat Kungsladugård de senaste säsongerna. Jag hoppas att jag skall kunna få en intervju med Bosse som jag kan presentera här. I mitt tycke en respekterad man som gjort mycket för fotbollen i västra Göteborg.

Annars har detta varit en skitdag. Vaknade i morse med täppt näsa samt lite feber. Lägg även till att kroppen kände sig helt matt också, trots att gårdagen inte innehöll någon träning. Jag tog beslutet att stanna hemma ifrån jobbet för att se var detta balkade hän.

Efter någon timme då jag vaknade igen efter att ha somnat om så kom jag på anledningen till att kroppen var matt. Jag hade missat mitt insulin på kvällen vilket gjorde att jag sovit med ett blodsocker som var högre än mitt hårfäste. Detta gör att kroppen ställer in sig på svältmode vilket innebär att näring tas ifrån musklerna.

Efter att ha kämpat igenom förmiddagen så fick jag äntligen kontroll på blodsockret och kroppen började bete sig normalt igen. Dock har jag fortfarande kramper i vaderna så därför har jag gått runt i stödstrumpor idag. Inte sexigt men grymt effektivt.

Imorgon hoppas jag att jag kan komma iväg till jobbet igen.

Nu blir det att samla ihop frågor för en eventuell intervju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *