Tack till alla

Vilken jäkla kväll det blev igår och vilken utdelning jag fick.

Först måste jag tacka alla spelare, ledare och folket runt omkring BK Skottfint som har vågat tro på mig.

Säga vad man vill om jag förtjänade att bli Årets Spelare eller inte, men jag är enormt tacksam och stolt.Ett underbart sätt att helt stänga säsongen 2013 på.

IMG_20131110_112621

Jag hade en viss förväntan att jag kanske skulle få ett träningspris då jag vet att jag låg med i toppen på den statistiken, men att bli utnämnd som året spelare är grymt stort för mig.

Som alltid när vi samlas i BK Skottfint så har vi grymt kul och igår var inget undantag. Undrar vad de övriga gästerna på Bitter tyckte när vi satt i ett hörn i lokalen och körde vår avslutningsceremoni? För vi var inte direkt tysta.

Det mest logiska idag hade varit att jag hade haft ryggläge i soffan och bara kollat på tv, men så är inte fallet. 09:30 stod jag fullt påklädd i Tuve ishall redo att spela hockeybockey. Måste säga att det gick riktigt bra för att inte känna sig helt hundra, men med facit i hand så borde jag kanske tackat nej innan.

Idag väntas det besök hos både min och Jennifers farsor. Först lunch i Romelanda sedan middag på Hisingen, så det blir lite flängande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.