Kärlek

Om det kändes tung för någon dag sedan så känns det idag grymt mycket bättre. Efter en lyckad operation så kan förhoppningsvis se en ljus framtid.

Något som jag verkligen ser fram emot just nu är helgens bravader med Skottfint. Efter en underbar säsong med mycket glädje så är det till helgen dags att avrunda säsongen 2013.

En säsong som också innebar en del ångest och oro. Detta då jag inför säsongen bytte lag till Bra Killar Skottfint, med allt vad det innebär. När jag började träna så var jag förberedd på att det kanske skulle bli lite matchande då det fanns bra målvakter i föreningen, men hellre ha roligt i en förening än att bara åka till träningen för att träna.

Inför varje match så var jag helt hundra på att det skulle vara denna matchen som jag skulle klappa igenom totalt. Visst så har det blivit lite misstag men inga grodor lite den som Schalkes målvakt Hildebrand gjorde igår.

Även om jag skulle gjort världens tavla i år så vet jag att det finns någon där hemma som verkligen älskar mig. En liten tjej på 15 månader som gör dagen så mycket lättare. Idag plockade mitt lilla hjärta fram den guldhatten som jag fick ute på Öckerö i samband med att vi säkrade seriesegern och tryckte på mitt huvud. Snacka om att det är dessa små saker som gör att ens hjärta verkligen smälter.

Photo on 2013-11-07 at 18.53

Nu smälter det kanske inte lika mycket när klockan står på 05:20 och samma person står i sin säng och skriker för att bli hämtad.

Nästan samma kärlek har jag till 35 andra killar som alla har en sak gemensamt – BK Skottfint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.