Hej hej magsjuka

Klockan 06:00 vaknar jag utav att en liten flicka i mitt hem står upp bredvid sängen. Efter några sekunder säger hon:
”Jag tror att jag måste spy.”

Där började min dag. Som ni kanske förstår så var det inte lilla 15-månader Elsa som yttrade dessa orden utan min fru Jennifer.

Jennifers kaskad gjorde även att Elsa vaknade och totalvägrade att somna om, så det var bara att pallra sig upp och påbörja alla frukostrutiner samtidigt som Jennifer la sig i sängen igen.

När klockan började närma sig 8 så stod Elsa färdig att bege sig mot lekplatsen. Jag tror att det var många som satte frukostmackan i halsen när Elsa, klockan 07:55 kliver upp på en gunga på lekplatsen.

Efter att ha varit ute och lekt en stund så tog jag och Elsa en liten promenad. Liten för mig men stor för henne. Elsa fick helt välja väg vilket ledde bort mot dagis – intressant.

Väl hemma igen så gjorde vi oss i ordning för att ta oss ner mot stan då jag hade lite inköp som skulle göras till kontoret hemma. Nu när man är egenföretagare så måste man ha ett riktigt kontor.

10:05 parkerade jag bilen vid Grönsakstorget för att smita in på Granit. Nu visade det sig att det var röd dag under gårdagen vilket gjorde att flertalet affärer öppnade först klockan 12, däribland just Granit. Det blev ändå ungefär en timma i stan innan det bars av hem till min bror. Allt för att slippa vara hemma och riskera att bli magsjuk.

Min bror fick passa på att vara barnvakt med allt vad det innebar med blöjbyten och matning.

När klockan blev 12 så stack jag själv ner till stan igen för att köpa de sakerna som jag misslyckades med under mitt första besök.

Nu var det dags att åka hem för klockan 16 skulle jag vara uppe i Kungälv för att träffa några barndomskamrater som jag inte sett på över 4 år.

Det blev ett besök hos Evergreen Sports Club där vi hade hyrt en golfsimulator för några timmar. Tredje gången som jag håller i en golfklubba. Man kan lätta säga att jag hade lite kvar att jobba på när det gäller det tekniska, men kul som fasiken var det.

IMG_2559

Efter detta bar det ner till Kungälv för att ta några öl och snacka ytterligare lite skit, men först avverkades ett snabbt besök på Kungälvs sjukhus akutmottagning. Jag upptäckte under kvällen att jag hade råkat bryta av min nål till min insulinspruta så därför stannade vi till på sjukhuset så de kunde förse mig med en ny. Jag har nog aldrig haft ett så kort besök på ett sjukhus. 10 minuter efter att jag äntrade portarna så var jag ute igen. Kvällen fortsatte sedan i Kungälv nattvimmel. Genast var man tillbaka 10 år i tiden. Allt var sig likt, bara besökarna som ändrats till att vara i samma ålder som man själv var i under sina glansdagar i Kungälvs nattliv. En underbart lyckad kväll. En sådan som man kommer minnas lång tid framöver.

Idag blir det att träffa lite nära och kära då Jennifer mår bra mycket bättre efter 13 timmars sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *