Rutinen saknas

Jag måste komma in i mina rutiner igen. Just nu så är varje morgon unik vilket ställer till det ordentligt för mig. Ni som tror att jag har tvångstankar har säkert rätt. Jag tycker mer att det är målvaktstankar. Det finns väl ingen målvakt som är helt normal utan alla har något tics för sig.

Jag vet målvakter som har så mycket rutiner inför match att de nästan glömmer bort att spela själva matchen.

Själv har jag inte så många konstigheter innan match utan mina rutiner ligger främst på morgonen. För ungefär ett halvår sedan så hade jag ett noggrant schema varje morgon. Man kunde nästan ställa en klocka efter mig.
Vakna, fixa sig, äta frukost (två mackor, en tallrik fil med havregryn och ett glas juice). Anlända till jobbet 8.15; börja arbetsdagen med en kaffe följt av ett toabesök modell större. Därefter skriva ett blogginlägg, sedan började dagen ordentligt.

Nu är det hämta/lämna-träsket med Elsa, följt av ovissa uppgifter på jobbet ifrån minut ett. Detta gör att jag inte känner mig som en hel människa just nu.

Skit samma…
Veckan viktigaste händelse är trots allt Skottfintfesten till helgen. Fy bövelen va roligt det skall bli. Har du inte anmält dig så gör det. Jag lovar att alla kommer få en underbar kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.