Näsets SK tog hissen ner

Det blev respass ur division 5b för mina gamla lagkamrater i Näsets SK under gårdagen. Det blev förlust mot FC Fiskebäck med 0-1 i den direkt avgörande matchen för överlevnad och undvika nedflyttning.

Grattis till FC Fiskebäck.

Jag tycker att det är märkligt att man hamnade i denna situation överhuvudtaget. När jag lämnade NSK i vintras så tyckte jag ändå att spelartruppen såg relativt stark ut. Tillräckligt stark för att inte åka ur en serie till. Jannes inställning och spelidé tyckte jag lät sund och något som behövdes i laget. Kanske var truppen i yngsta laget, där det kanske saknades lite grundläggande kunskaper såsom press/understöd m.m.

Varför det gick så snett som det gjort vet jag inte då jag inte har haft någon insyn i laget under säsongen.

Om man hade en tuff resa framför sig inför denna säsong så är det inget man står inför nästa säsong. Frågan är hur/när man lyckas resa sig igen?

Jag är ledsen att säga det men det är flera som måste förstå att laget är större än jaget. Lite för många som tycker att de är stjärnor och kan göra lite som de vill, men det gäller att rannsaka sig själv. Undra ifall det är någon ifrån Näsets SK som kommer att titta ner på Skottfints träningar under vintern?

Trots att serien precis har avslutats så börjar jag känna ett litet sug att lira lite boll igen. Man kanske skall signa på för något futsallag under vintern? I och med att jag har en sådan bländande teknik så hade jag ju passat in perfekt i den typen av miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *