Pokerhajen

Fredagen har börjat. Dags att börja ladda upp ordentligt. Sockerintaget är högt trots att jag är medveten om att mitt blodsocker kommer vara så högt att ”only the sky is the limit”.

Varför pressa sin kropp på detta sätt undrar ni? På samma sätt som brottare sätter sig i bastun innan det är dags för invägning så förbereder jag mig på detta sätt när det är dags för pokerturnering.

För andra gången någonsin så är det dags mig att deltaga i en riktig pokerturnering på Casino Cosmopol. På samma sätt som förra gången så kommer jag känna mig som värsta rookie:n när jag sätter mig vid bordet tillsammans med alla andra mer rutinerade pokerspelare.

Förra gången var jag ytterst nära att komma till finalbordet, men det hade nog inget med skicklighet att göra utan mer att jag inte fattade bättre när man skulle höja eller lägga sig. Vilket gjorde att ingen kunde läsa mitt spel. Det är lite som när jag spelar fotboll. Så fort jag får bollen på fötterna så vet absolut ingen vad som kommer att ske. Inte ens jag själv.

Jag är lite kluven vilken inställning som jag skall ha till turneringen. Samtidigt som man vill gå långt som vill man ju även se landskampen idag. Så jag blir inte besviken om jag åker ut innan 20:45, så lite en ”win-win-situation”.

Imorgon avgörs division 5A. Mitt hjärta håller på Kode men jag tror att Romelanda kniper andraplatsen, men större under har skett.

För er information så har jag fortfarande Bra vibrationer på hjärnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *