Snorvalparna

Igår så bevisade vi en hel del på träning. Efter en viss ålder så går det utför.

Träningen igår delades upp i två lag – äldre mot yngre. Det roliga var att jag var 6:e yngst under gårdagens träning. Detta har nog inte skett sedan 2005 att jag tillhört det yngre laget vid tvåmålsspel. Med en snittålder på 28 år så mötte vi ett lag med bra mycket högre snittålder och snittvikt.

Vi visade redan i de tre första lekarna att vi var hungriga att sätta de gamla rävarna på plats och vi ryckte åt oss en 3-0 ledning direkt.

Därefter så tog vi oss in i tvåmålsspelet och om det är någonstans som rutin skulle kunna vara avgörande så skulle det vara här.

Men så blev inte fallet utan vi kunde relativt enkelt gå segrande ur denna strid också.

Nu så står BK Skottfint för ’mer än bara bra fotboll’ och igår så visade de äldre vad man menar med detta, för det var nog ingen i det yngre laget som hade vunnit mot en Bra äldre Kille när det kommer till utseende. Där hade vi inget och hämta. Tänk er ett helt lag fyllt med Markus Allbäck (eller Harrison Fords om ni hellre önskar), då har man inte mycket att hämta när man själv ser ut som en tunnhårig Mowgli – en liten snorvalp helt enkelt.

Nu hoppas jag inte att detta sätter allt för djupa spår hos mina lagkamrater så att de kan komma laddade till tusen imorgon då Mölnlycke kommer på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.