Smarta korpen

Lyssna aldrig på en värmlänning. Under festen i lördags så tyckte ”Olle” att vi skulle göra något roligt på fotot som skulle tas på oss.
Eftersom ”Olle” (eller Anders Fredriksson som han egentligen heter) hade lyckats med att trycka in två bollar mot Sandarna tidigare under dagen så tyckte jag han skulle få välja uppställning på fotot.

Såhär i efterhand så var väl inte detta mitt smartaste drag.
Här är resultatet.

Foto: David Tranberg

Foto: David Tranberg

—–

Trots att måndagens träning är flyttad tills idag så lyckades jag ändå spela lite boll igår. Det var årets första korpmatch, för min del som avverkades. I år så är det enbart ett lag som gäller i korpen mot tidigare två. I år så kommer jag enbart att spela med Mix Megapol i mån av tid.

Det roliga är att en kille som varit och tränat med oss i Skottfint också är med i laget. Hans närvaro är nog bra mycket viktigare än min då han verkligen springer på allt.

Gårdagens match slutade med vinst, 6-1 mot Asians Lions. Deras mål kom till på straff och även om det är 7-mannamål så är det riktigt svårt att stoppa en straff.

Dagens träning får bedrivas utan min medverkan då jag har ett styrelsemöte som jag måste gå på. Nästan så att man känner sig som ett styrelseproffs.

Idag har jag också börjat ta tag i mina framtidsplaner, men mer om detta lite längre fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.