Nästan precis som vanlig

Allt var som vanligt i morse.
Först ringer klockan men jag ligger kvar och snoozar i 40 minuter. Först efter att min lilla dotter på 8 månader ger mig ett knytnävsslag i magen, som sovit mellan mig och min fru, inser jag att det är dags att gå upp. För att göra min fru glad så tog jag med mig dottern ner så hon kunde få några minuters till sömn. Allt som vanligt alltså.

Som vanligt så kände jag lukten av bajs ifrån min dotters blöja, men min frukost fick högre prioritet. Återigen precis som vanligt. Disk och tvätt fixades innan det var dags att göra sig i ordning för avfärd till jobbet. Precis som vanligt.

Precis som vanligt så lät jag min fru byta morgonblöjan på dottern, medan jag fixade det sista innan jag satte mig i bilen (gubbsvin – jag vet).

Väl på jobbet så tog jag mig en kopp kaffe innan första tangenten trycktes ner – precis som vanligt och precis som vanligt så hade vi vårt avstämningsmöte klockan 09:00.

Vad som inte är som vanligt är att jag har suttit med ett leende under i stort sett hela dagen. Tankarna har hela tiden flugit tillbaka till lördagen. Tror inte det går och få en mer perfekt dag.

Hela tiden så får man bilder framför sig som gör att man skrattar till. Hoppas detta kan hålla i sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.