Återhämta sig

Vilken jäkla dag.

Först var det match mot Sandarna BK där vi fullständigt krossade Sandarna. Att vi släppte två mål var nog mest oskärpa. Leder man med 5-0 så är det lätt att man tappar skärpan någon gång under matchen. Detta gjordes vid två fast situationer.

Båda två var inåtskruvde historier. Den första en frispark 6-7 meter utan för straffområdet som nickskarvades in.
Det andra målet var en inåtskruvad hörna som nickades in. Där var jag lite passiv och den borde jag har plockat bort. Lite dåligt ifrån min sida.

Framåt hade killarna lekstuga. Mille gör 3 mål och Olle 2. Sedan gör Johan Bengtsson sitt första mål i BK Skottfint tröjan i sin första match för samma klubb. Grymt!

Efter matchen blev det snabb hemfärd för att göra sig i ordning inför den stora festen som vi hade på Berg 211.

Vilken tillställning det blev. För er som inte var där så kan jag säga att ni missade något speciellt.

Jag var länge sedan jag var på en så rolig fest. Runt 350 gäster som skrattade, skålade och dansade. Vi var tvungna att hålla brandsläckaren i beredskap då dansgolvet riktigt glödde.

Personligen så gick jag utklädd till Sacha Baron Cohens karaktär Brüno. Jag hoppas att jag kan komma över lite bilder under dagen så får ni se hur det såg ut.

Ett stort tack till alla gäster!

Nu blir det återhämtning.

3 reaktion på “Återhämta sig

  1. Magnus Hallin

    Kan bara intyga. För er som inte såg vad Robert hade på sig missade något. Jag fick äran att sitta bredvid honom och klämma på honom under hela kvällen

  2. Stefan Landhage

    Är det sant att du vill ha den outfiten som målvaktsutstyrsel framgent nu Ahlberg ;). Du såg allt för nöjd ut med den på haha =)

  3. Ahlberg Inläggsförfattare

    Jag jobbar på ett sponsorskontrakt med partykungen.se för att kunna bjuda er åskådare på fler fina outfits. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.