Helgen är klar

Då var ytterligare en helg avverkad. Två matcher har det blivit. Igår så var det debut med BK Skottfint, där vi besegrade Studenterna med 4-1 och idag var det innebandy med Crazy Cows. Bara att spela med ett lag som heter Crazy Cows så förstår ni att det är inte Elitserien vi spelar direkt. Nä, det är division 3D i korpen vi pratar om.

Oftast så brukar jag spela center, men idag var det lite brist på backar så då fick jag ta klivet ner och bli en stark och stabil back istället. Även om jag var hockeymålvakt en gång i tiden så snappade man upp lite knep hur man neutralisera motståndarna. Jag fick in en tackling idag i alla fall som gjorde att motståndaren tappade andan. Nu var jag först på bollen vilket gjorde att det inte kunde klassas som mitt fel. Mohahaha…

Frågan är hur många i BK Skottfint som har lite värk idag? Tror not att det är en och annan. Tur att man är målvakt så man inte röra sig så mycket.

Det tog lite bilder under vår match igår. Här ser ni mig i min nya matchtröja.

My new outfit width=

My new outfit FOTO: David Tranberg

Vi hade även besökt ifrån den kända Daniel ”Dalla” Natanaelsson som driver den omåttligt kända bloggen fcfiskeback.se/bloog. Här ser ni honom intervjua vårt nyförvärv Valdemar Landgren som kommer ifrån just FC Fiskebäck. Riktigt stort!!!

Dalla intervjuar vår nya profil

Dalla intervjuar vår nya profil FOTO: David Tranberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.