Den gamla hunden kanske kan sitta?

En fråga som man kan ställa sig är om det verkligen går att lära en gammal hund att sitta? Det är något som vår coach Lasse Tärnström hoppas på i alla fall.

Tur att det fanns kaffe i alla fall

Tur att det fanns kaffe i alla fall

För dagens träning bestod av ett teoripass i Västra Frölundas klubbstuga där vi hade en ordentlig genomgång hur det är tänkt att vi skall spela under året. Till min stora förvåning så inkluderades till och med målvakterna i spelidén. Även om laget har mer rutin än vad Povel Ramel har snitsiga ord i sina texter så måste jag säga att det är riktigt bra med sådana här genomgångar.

Nu gäller det att försöka omvandla detta i praktiken. Redan nu på lördag förhoppningsvis när vi kommer att spela mot Studenterna.

Jag tror att BK Skottfint är ett av de få lagen som absolut inte gynnas av att det är sportlov. För till lördagens match så har vi ungefär en startelva borta. Tur att det ”bara” är en träningmatch. För egen del så är jag uttagen i truppen och lär med stor sannolikhet få spela när det bara är en målvakt hittills med i truppen tills på lördag.

Men jäklar va gött det skall bli att äntligen få göra lite research igen inför matcher, men först skall en förkylning botas.

2 reaktion på “Den gamla hunden kanske kan sitta?

  1. Ahlberg Inläggsförfattare

    För att du och jag inte skall hamna på kant med varandra redan under första månaden så svara jag väl nej på den frågan. 😉 Det är nog få lag i seriespel som har en medelålder som ligger runt 30 år där det pågår en generationsväxling. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *