Magen löper amok

Då var det min tur att åka dit.

Under fredagskvällen så började jag känna mig lite konstig och under natten visade det sig att det skulle bli värre. Riktiga magsmärtor.

Men när jag vaknade så hade jag en förhoppning att det bara var en liten orolig mage, så jag åt min frukost för att sedan bege mig till Rambergshallen för att spela en hockeybockeymatch. Under matchen så kände jag mig helt kraftlös. Förlust dessutom vilket gjorde det extra segt.

Väl hemma så la jag mig på soffan och vaknade 3 timmar senare. Nu fattade jag också att jag blivit magsjuk. Hög feber hade letat sig in i kroppen också vilket säkerligen förklarade min kraftlöshet under matchen. Så mina planer att åka upp till Kungälv för att kolla på lite inomhusfotboll spolierades kraftigt. Dock blev jag bättre under dagen och idag känner jag mig bara lite öm i magen.

Kanske ett perfekt sätt att bli av med några extrakilon som lagt på sig under julen.

Annars så for julen helt ut idag ifrån vårt hem. Alla ljusslingor, tomtar, stjärnor och annat krafs är nu borta. Dags att återgå till normala tider igen. Tanken är att jag skall tillbaka till jobbet imorgon, men min hälsostatus får avgöra det. Vet inte hur länge de rekommenderar att man skall hålla sig borta ifrån människor?

Jag får ta google till hjälp helt enkelt.

En reaktion på “Magen löper amok

  1. Jess

    48h brukar man väl säga.. Hoppas du kryat på dig nu iaf.
    Får väl ta den där omtalade svängen till Lunnevi nån gång istället för Mimers då 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.