One down…

Det hände mycket i de sista timmarna av det öppna transferfönstret. Det som drabbade oss främst är att Azmar Jalali lämnade oss för Kaverös. Inget ont om att Azmar lämnar oss, men han är bra mycket bättre än att spela med Kaverös. Säger därmed inte att Kaverös är dåliga utan mer att Azmar är bra då han själv vill.

Lycka till Azmar.

Igår var det årets sista träning, tyvärr utan min medverkan då mina fötter fortfarande är extremt ömma sedan förra veckan. Båda naglarna på stortårna är helt fucked-up.

Jag har varit tvungen att käka värktabletter för att ens kunna somna på kvällarna. Jag får hoppas att det blir bättre de närmaste dagarna för såhär vill jag inte känna över julen.

Julen ja… Detta med julklappar blir bara svårare och svårare för varje år och nu skall man köpa till den lille också. Vad köper man till en som inte fattar att hon får något?

Idéer någon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *