Blått blod

Fy bövelen va otaktiskt utav mig att sparka in i målburen under gårdagens lunchinnebandy. Nu har jag värdens blåaste nagel som gör hur ont som helst. Men sjutton vad det spruta blod ifrån tån.

Problem blir imorgon då det är lucia, så när jag skall köra midnatt råder med Elsa så får jag skita i rörelsen ”tippa fram på tårna”, för då lär det spruta ut en fontän ifrån mina ögon på grund av smärta.

Gårdagen julbak blev annars en riktig hit. Vi valde att göra en racingbana. Men jäklar va lång tid det tar att baka, men resultatet blev bra.

Resultat av årets julbak

Tror jag han ta 3 powernaps innan vi va klara. Som tur va så hade jag inte så långt hem när vi väl blev klara.

Idag skall jag köpa fjäskningsgodis för mitt projekt. En liten gåva som jag skall ge till min kund. Godis för 500 kronor skall inhandlas, så det lär bli mycket godis.

Dog ett beslut igår att inte spela kommande säsong med Kode. Även om det hade varit roligt att återförenas med flera kamrater så måste man inse att tiden inte finns där.

Så fortfarande under vinröd flagga för min del. Vad jag förstod på vår sportchef så har några intressanta personer skrivit på för kommande säsong. Mer om detta när jag får tillåtelse att skriva om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *