Då va den kommen…

Då trillade den ner. Snöhelvetet…

Jag uppskattar snö max 10 dagar om året och det är på julafton, nyår samt när man skall åka skidor. Även en och annan helgdag skulle det funka också, men annars vill jag ha snöfria vägar. För så fort det kommer lite snö på vägarna så stannar trafiken upp helt i denna stad. Exempelvis så tog det mig 58 minuter att ta sig till jobbet till skillnad från vanliga 22 minuter.

Inte nog med detta så lär väl säkert dagens fotbollsträning bli inställd då snöröjning säkert inte kommer stå högst på schemat. Väntar bara på samtalet.

Men gårdagen va en fin dag. Kallt och ingen snö på backen. Som pricken över i:et så blev det lite pepparkaksbak hemma hos päronen ute i Romelanda.

Pappa gick loss på någon av sina 20 julskivor. När jag ser pappas cd-samling så inser jag att cd-industrin kommer att leva så länge som min far lever. En gedigen samling måste man säga.

Jag lovar att återkomma så fort jag får meddelandet att träningen blir inställd. Troligen innan lunch.

Jag låter inte bitter va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *