Kategoriarkiv: Näsets SK

Summering av helgen

Nu börjar jag komma i kapp det som skall fixas.

Trots att inget på förhand var planerat igår så blev det en fullknökad dag.

Började dagen med lite shopping till hemmet, inget märkvärdigt utan två vinglas för att komplettera vår samling. Sedan bar det av mot Alelyckan för lite innebandy. Jag har fått den stora äran att bära nummer 10 numera, så förväntningarna var stora på mig att jag skulle lyckas och behålla mitt snitt med minst en poäng per match. Så blev det inte utan jag fick enbart två stycken hockeyassist. En hockeyassist är när du passar någon som passar någon som gör mål. Det vill säga andra assist.

Vinst 7-3 blev det i alla fall där jag var inne på ett mål bakåt och fyra framåt. Så jag gick plus i alla fall, men min insatts kan förbättras.

Direkt efter slutsignal bar det av till Järntorget för lite middag hos min bror med ett tillhörande biobesök. Nu blev jag påmind varför jag inte riktigt tycker om bio. Det är för litet utrymme för benen. Jag får liksom kramp efter ett tag. Igår var inget undantag.

Contagion var det som sågs. En riktigt högklassig rollbesättning med bland annat Jude Law, Matt Damon, Kate Winslet m.fl. Tyvärr lyckas de inte göra något magiskt med filmen. Jag säger inte att den var dålig utan mer att de hade kunnat göra något extremt med denna. Istället för en massa små handlingar så hade de kunnat gör en riktigt bra handling.

Idag är det min extrema slappardag. Min nya server skall installeras och fixas med. Sedan blir det ett besök hos svärmor som kommer hem ifrån det stora landet i väst idag. Även far skall få en signal idag då det är fars dag trots allt.

Se ifall jag kan få rapporter ifrån Mariedal cup också där våra a-lagsjuniorer spelar. Hoppas på framgång.

Snart klar

Snart är den färdig!

Nej, jag pratar inte om Citytunneln i Malmö och inte om Tobias Hyséns spekulerade övergång till Näsets SK. Nej, jag pratar givetvis om vår dusch i omklädningsrummet.

Under en av de kalla nätterna i vintras så brast en vattenledning i taket ovanför vår bastu. Detta gjorde att hela bastun var tvungen att rivas och även delar av taket i duschen.

Detta har gjort att våra duschar har stått obrukbara i flera månader. Tydligen blev det en försäkringstvist som kronan på verket.

Men nu börjar det närma sig. Bastun är klar och även taket är lagt i duschen. Nu är det bara lite färg som skall upp samt att batterierna i duscharna skall bytas sedan är allt klart.

Det hade varit kul att kunna nyttja vår dusch minst en gång under denna säsong och inte snylta på juniorerna hela tiden. Så där hittade vi ytterligare en positiv anledning till att säsongen fortsätter.

På tal om juniorernas duschar så var dessa iskall igår. När man stod där så var det inte direkt att det man har mellan benen växte. Nä, snarare så var den vänd inåt.
Jag hoppas att de hinner fixa detta innan nästa träning som är imorgon om inte annat för Jennifers skull.

Junisarna levererar

I och med seger igår för våra juniorer så säkrade de nytt kontrakt i division 1 för juniorer.

Gott jobbat!

Bara för detta så hoppas jag inte att de känner sig mättade utan fortsätter titta högre upp i tabellen, man vill ju alltid ha lag som Västra Frölunda och Älvsborg bakom sig.

Ny match på lördag där just Frölunda står för motståndet.