Vem var bäst i år?

Det är verkligen träda i fotbollen just nu. Visst så är det kval uppåt i serierna ifrån division 5 och neråt, men jag känner inte riktigt för att sätta mig in i detta.

Istället så har jag funderat på vilken målvakt som har varit seriens bästa sett över de två matcher som jag har spelat mot respektive lag.

Först måste tyvärr säga att jag tycker att årets upplaga av målvakter inte har kommit upp i samma nivå tidigare säsonger. Jag tycker ingen målvakt har visat sig extremt på styva linan. Visst så är Marcus Rångeby i GFF riktigt grym linjemålvakt med sina extrema reflexer, men den målvakten som imponerade mest på mig var trots allt Dalibor Verzak i KF Velebit. Under vår match hemma mot Velebit så huserade han i hela straffområdet på ett grymt sätt. Sedan vet jag inte hur han är sett över en säsong, men i den matchen jag såg honom så visade han stor pondus.

Undra hur folk ser på min insatts. Själv är jag väldigt självkritisk men jag är ändå så pass medveten om att mina misstag har varit färre än på flera år.

Förhoppningsvis är det så som många säger att målvakter blir bättre med åren.

Min kropp blir fasiken inte bättre med åren.

2 reaktion på “Vem var bäst i år?

 1. Billing

  Tråkigt att du inte nämner mig, har ju gjort sinnes räddningar på träningarna under säsonen..
  Annars tycker jag du var outstanding i år Robban. Alla som läser detta skall också veta att Robert garanterat
  har tränat minst av alla målvakter i serien…

 2. Ahlberg Inläggsförfattare

  Haha, tackar Billing.

  Sett över säsongen så har vi nog haft seriens 5 bästa målvakter. Skulle det blivit skador och sjukdomar på ordinarie 3 målvakter så skulle vi haft 2 extra som lätt platsat i vilket division 2 lag som helst. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *