Broderligt fördelat

Första Maj skulle firas i sann broderlig anda under gårdagen. Velebit kom på besök på Ruddalen för att göra ett försök att knipa poäng, vilket de också gjorde.

0-0 slutade matchen och vi fick inkassera vår första poängtapp på Ruddalen. Vi är fortfarande nollade när det gäller insläppta mål på vår hemmaplan, inte illa det.

Nu skall man inte slå sig för bröstet men det känns jävligt bra i försvaret just nu. Det ända som oroar lite är kanske mitt spel just nu.
Igår så tappade jag två rätt enkla bollar vilket störde mig ordentligt. Det roligaste var nog när en spelare i Velebit säger: ”Fortsätt pressa målvakten, han är osäker nu.”

Mmm, så måste det vara för jag har aldrig varit i dessa situationerna tidigare. Det handlar mer om brist på fokusering ifrån min sida skulle jag säga. Jag slarvar lite och tjuvar i situationerna, det måste det bli rättning på.

Tyvärr så trampade jag ordentligt snett i en av mina misstagssituationer igår, vilket jag får lida för idag. Under matchen så löser man det med hjälp av adrenalinkicken en match ger en, men idag är det riktigt stelt och svullet.

Två tuffa räddningar fick läggas på mitt konto igår. Den ena var ett skott ifrån ca 25 meter som tar i ryggen på en av mina mittbackar vilket ställer mig. På något sätt lyckas jag avbryta min slängning och få en hand på bollen. Returen fick dock en ordentlig backspin och bollen var på väg att gå in men på något sätt han jag upp och lyckades peta den till hörna.
På den efterföljande hörnan så fick jag göra en fotparad där vi tappade markering. Annars hade vi bra koll på läget.

Vi har fortfarande en nolla i förlustkolumnen vilket är riktigt grymt.

Nu är vi lediga ifrån fotbollen ända fram tills på måndag, vilket skall bli skönt på något sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *