En pinne mot Landvetter

Året första poängtapp är ett faktum.

Sett till hur matchen blev så känns det tungt just nu men när serien summeras i oktober så skall vi nog vara nöjda med 1-1 borta mot Landvetter.

Det hade kunnat stå minst 3-0 till Landvetter redan i första halvlek om de hade haft lite bättre fokus i deras avslutningar, då det hade tre frilägen under första 30 minuterna. Tre lägen där de inte ens lyckas placera bollen på mål. Sista 15 så började vi lyckas jobba oss in i matchen., men 0-0 stod sig till paus. Från vår sida så är det en av våra sämre halvlekar och vi gjorde några korrigeringar i paus.

I andra så tar vi över mer och mer, men utan att komma till de där riktigt farliga lägena.
Men runt den 70 minuten så lyckas Oskar Bergström trycka in bollen efter en hörna och vi tar ledningen. En ledning som vi lyckas bevaka rätt bra ända fram till matchminut 86. Då får Landvetter en frispark ca 20 meter ifrån mål. Jag placerar fyra man i muren och placerar mig själv i mitten av målet ungefär. Problemet var att Landvetter ställde två man i muren också. Dessa två killar delade på sig när skottet kom vilket gjorde att jag såg bollen på tok för sent och den letar sig in i min hörna. Kanske ingen grov målvaktstavla men ett skott som jag borde ta. Jag kan inte minnas när jag släppte en frispark direkt i mål senast.

Direkt efter matchslut så begav vi oss ner till Bitter Bar, där ägaren Patrik gick igenom vad vårt partnerskap med Bitter innebär.

Bitter hade även förmånen att välja ut årets Skottfintare 2012, ett pris som välförtjänt tilldelades Magnus Hallin – vår glädjeambassadör.

Patrik & Magnus, med Chris i bakgrunden

Patrik & Magnus, med Chris i bakgrunden

Resten av kvällen var vi ett gott sällskap som var kvar på Bitter och skålade. Riktigt rolig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *