Mot Landvetter

Dags för gameday!

Landvetter IS kommer stå för motståndet. Ett lag som jag aldrig slog under förra året. Borta så förlorade jag ordentligt med hela 5-1 och hemma så spelade jag 2-2 i förra årets sista match. Detta resultat gjorde att mitt nuvarande lag BK Skottfint fick behålla sin plats i division 4 medan mitt dåvarande lag Näsets SK blev degraderad ner till division 5.

Även Skottfint lyckades inte vinna någon av sina matcher mot Landvetter förra året. Deras statistik är till och med värre än vad jag var med om förra året.

Detta hoppas vi att det blir ändring på idag.

Gårdagens match i mina ögon var derbyt mellan Romelanda och Kode. På förhand så trodde jag att Kode skulle få det tufft men Romelandas säsong hittills är under all kritik och Kode kunde (vad jag förstod) relativt kontrollerat vinna med 2-0. Romelandas kräftgång fortsätter medan detta var Kodes första trea denna säsong.

Vi får se vad detta innebär för fortsättningen.

Själv skall jag gosa lite med dottern innan det är dags för en heldag med BK Skottfint.

Som vanligt, BK Skottfint – mer än bara bra fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *