Spelarnas råd

Då var man uttagen i någon form av spelarråd. Vad spelarrådets uppgift kommer att vara är väl inte helt hundra klart än, men på något sätt skall vi väl föra talan för spelarna mot styrelsen och tränarna.

Varje spelare skulle nominera 4 spelare som man tyckte skulle sitta med i spelarrådet och ingen av mina fyra spelare kom med. Är det så att jag har lyckats nominera laget badboys, eller hur kommer detta sig?

I vilket fall så fick vi inte nominera ledare (även om de är spelare också) och personer med uppdrag inom föreningen. Detta gjorde att det bara finns en handfull spelare kvar att välja på. Troligen därför som jag blev vald.

Men de utvalda är:
Carl-Johan ”Cajsa” Sjöqvist – Länk till profil
Marcus Claeson (som har namnsdag idag, grattis) – Länk till profil
Erik Martin – Länk till profil
Robert Ahlberg – Länk till profil

Lite stolt är man allt då man inte varit i föreningen så himla länge.

För den uppmärksamme (som klickat in på min profil) så kanske ni noterade att mitt truppnummer har ändrat. Mitt tidigare truppnummer 101 har ändrats till nummer 1, då Robert ”Trana” Tranberg valt att pensionera sig och satsa på vårt c-lag istället. Jag kommer inte att bli förvånad om Trana kommer att göra några besök i a-laget under året, men då skall han fasiken inte få sitt nummer tillbaka.
Nu är 1:an här för att stanna.

Eftersom det var CL igår så flyttade vi träningen till ikväll istället. 21:00 på Apelsinplan kommer vi att finslipa på detaljerna inför matchen mot Landvetter på lördag. Ytterligare en lördag som kommer gå helt i BK Skottfints färger, med match och senare lite samkväm på Bitter Bar.

Återigen, BK Skottfint – Mer än bara bra fotboll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *