Årets event närmar sig

Kom på att det var ett tag sedan jag skrev något. Illa!

Gårdagens träning var riktigt rolig då man fick höra om alla spektakel som inträffat under ”träningslägret”. Tyvärr blir det inte lika roligt när man själv inte medverkat, men med tanke på hur vissa såg ut så kanske man skall vara glad för det.

Själv dras man fortfarande av skavanker ifrån matchen i torsdags. Smalben är fortfarande ömmande och foten svullen, men skulle jag få förnyat förtroende på lördag så skall det inte vara några problem. Man har ju spelat i värre tillstånd om man säger så.

Även om man har börjat att lägga fokus på helgens match så ligger det också lite fokus på lördagskvällens stora happening.

Det vill säga Skottfintfesten!!!

Senast det var en fest av denna kaliber var nog Project X. Själv införskaffade jag mig min outfit under dagen. Tyvärr kan jag inte visa några bilder då jag inte vill avslöja vem jag skall efterlikna.

Så om ni inte anmält er till festen så är det hög tid. Alla är välkomna. Utklädda eller inte. Det viktigaste är ju trots allt att alla skall ha roligt. Så klicka på bannern för att komma till eventet på Facebook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *