Match på landet

Igår blev det ett besök till min gamla hemmaplan, Lunnevi eller Per Jacobsson Arena som den heter nu. Kode IF hade seriepremiär igår mot Bergsjö. Eftersom Jennifer drog på AW (trots mammledighet!?!) så fick jag ta med mig Elsa upp till Kode.

Matchen i sig var ingen solskenshistoria. Kode borde ha avgjort matchen redan i första halvlek, men nu stod det bara 2-1 till hemmalaget efter två mål av Markus Anderberg som har återvänt efter en sejour i Örgryte.

Markus kommer bli riktigt viktig för Kode om de skall placera sig på övre halvan i serien.

I början av andra halvlek så släppte man in, lite onödigt, 2-2 vilket också blev slutresultatet.

Något som var riktigt roligt var att träffa alla människor uppe i Kode. Spelare, ledare och supportrar, ja alla ville man hinna med och byta några ord med. Jag försökte hinna med att snacka med så många som möjligt.

Idag skulle det varit Halmstad som bostadsadress, då det nalkas inkilning med BK Skottfint, men sedan julas så har detta datum vigts till firande av min fars 60-årsdag. Så tyvärr…

Men jag hoppas jag får löpande rapporter om firande nere i Halmstad.

En reaktion på “Match på landet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *