Skottfint mot tre pinnar

Sista träningen innan seriepremiären är nu till enda. Ett pass där varje lagdel tränade på det som förväntas av dem under morgondagen.

Under försäsongen så har det varit lite si och så med tillgängligheten under matcherna men när det börjar dra ihop sig så har det skapats yta i kalendern hos de flesta.

Lasse hade ett relativt behagligt utgångsläge när truppen inför imorgon skulle tas ut. Det är väl bara ett handfull spelare som inte finns att tillgå, där ibland Henrik Blixt. Blixt som under mina år i division fyra tämligen öst in mål är tyvärr skadad i knäna och vet inte riktigt när han kommer tillbaka. Dock så visade han sig under gårdagen för ett litet löppass.

Lasse tog bara ut en trupp inför imorgon men personligen så tror jag att jag kommer starta då jag är ensam målvakt i truppen, men man skall inte ta ut något i förskott.

Om man inte kan tagga till för morgondagens match så kommer man nog aldrig att tagga till. För tydligen så kommer BK Skottfints supporterorganisation att göra comeback under morgondagen och de har planerat att bjuda på ett Tifo i allsvensk klass. Vad det innebär vet jag inte, men de tappra personerna som kommer upp till Ruddalen imorgon klockan 20:15 lär få uppleva något speciellt i alla fall.

Om inte så kommer de att bjudas på 90 minuter + tillägg av ren fight för att knipa årets första trepoängare.

SMTP – Skottfint Mot Tre Poäng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *