Seger i genrepet

Detta inlägg skrivs ifrån min telefon så det blir ett kort men innehållsrikt.

SK Argo stod för motståndet i vårt genrep inför stundande säsong. Ett Argo som hade fått låna fyra gubbar från oss för att kunna ställa upp med ett lag. All heder till dessa som trots att lagkamrater stod på andra sidan hjälpte sitt tillfälliga lag.

Genrepet började med en av de kassaste förberedelserna jag varit med om. Sena ankomster, tight med tid samt dålig fokus vilket också speglade av sig på planen. Argo tar en 0-2 ledning innan vi ens knappt startat matchen. Första målet är en boll som läggs bakom backlinjen som jag tvekar på vilket gör att en spelare kommer fri och placerar bollen mellan mina ben.

Fy fan!

0-2 kommer till på en situation där en hemåt pass blir för kort och en motståndare kommer fri igen och placerar bollen brevid mig. Vet inte om det är samma spelare?

Nu börjar vi fatta att det är match och börjar spela lite boll.

Vi kommer till några bra lägen men saknar det där lilla sista i av sluten samt att Argos målvakt gör några goa räddningar.

Själv så kommer jag inte riktigt in i matchen efter den hemska starten.

Innan halvleken var över så hade vi lyckats peta in ett mål genom Mille som lyckas snappa upp en retur efter skott ifrån Valdemar.

Andra halvlek har inte Argo jättemycket att komma med och vi styr matchen rätt bra. Vi får en straff (disskutabelt kan tyckas) som Mille förvalta säkert.

Med några minuter kvar så lyckas Waltilla tråckla sig igenom Argos försvar. Målvakten gör en bra räddning men Markus får med sig bollen och vi kan lägga in den relativt ostört.

3-2 blir slutresultatet på ett genrep som inte riktigt rätade ut våra frågetecken.

Nu blir det lite kvalitetsmys med frun på det nyöppnade hotellet Riverside ute på Lindholmen.

Ha en go Skärtorsdag.

En reaktion på “Seger i genrepet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *