Oavgjort uppe på torpet

Jag fann ingen tid igår att skriva några rader.

Det blev ett oavgjort resultat igår uppe I Balltorp efter att vi tagit ledningen med 2-0 en bit in i andra halvlek.

Första halvlek bjöd stundtal på bra tempo där vi försökte spela vårt spel samtidigt som vi inte vill låta motståndarna lägga bollar bakom vår backlinje. Försvarsmässigt så gör vi en bra halvlek där vi inte låter Balltorp komma till allt för många lägen. 2-3 räddningar hann det bli men jag sattes väl inte på några jätteprov.
Dock så kunde det gått riktigt illa redan under de första minuterna. I en tilltrasslad situation i vårt straffområde så väntade jag mig en hemåtpass ifrån min mittback samtidigt som han trodde att jag skulle komma ut. När vi väl insåg missförståndet så passades bollen hem till mig men då hade Balltorp satt så hög press på mig så min rensning tar på Balltorpsspelaren och tar en fin båge i stolpen. Puhh, säger jag.

Framåt så hade vi flera bra lägen där något kanske skulle ha resulterat i något mål, men 0-0 var resultat i halvlek.

I andra halvlek så satte Balltorp lite högre press på oss men detta straffades de av. En av våra defensiva mittfältare (!?!) gjorde en toklöpning och kom fri med målvakten där han lyckades placerar in bollen efter två försök.

Vårt andra mål kommer på ett inlägg ifrån Valdemar som Balltorps mittback stötte in i sitt egna mål.

Nu blev vi lite ängsliga och samtidigt började slarva i vårt passningsspel. Reducering kommer till på ett lågt inlägg på första ytan där en Balltorpspelare kommer först och får styr in bollen upp i först krysset. Nu börjar Balltorp känna lukten av sitt byte och pressar oss längre och längre ner i banan och när det återstår några sekunder så lyckas de få in en kvittering på en misstänkt offside. Fri med mig så gjorde inte spelaren något misstag utan rullade bollen snyggt förbi mig.

Sett till en hel match så är vi med bra i ca 70-75 minuter men sedan börjar orken tryta känns det som.

Balltorp kommer behöva stärka sitt försvarsspel över hela banan lite till om de vill vinna sin serie, men de har en intressant trupp i alla fall.

Gårdagens tråkigaste händelse var att vår spelare Staffan Hedbrandh drog av hälsenan under matchen och får nu gå i gips i någon månad. Fy bubblan va surt.

Krya på dig Staffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *