Är alla bönder?

Någonting som slog mig idag är att mitt nuvarande lag består av en stor bunt lirare som inte har Göteborg som födelsestad. Även jag kommer ju ifrån en liten stad utanför Göteborg men jag tycker ändå att jag har relativt bra koll på den byn jag lever i.

Anledningen till att detta slog mig var under gårdagens träning. Efter träningen så skulle en trupp tas ut till matchen på lördag och då var det flera spelare som inte hade koll på vart Balltorp låg. Va inte detta något som man fick lära sig under slutet av 90-talet när Rally körde sina radioprogram på fredagskvällar.

Lyssna: Rally – Sen kväll med Lotus (del 1)

Så för att underlätta för mina lagkamrater så lägger jag ut en karta over hur man tar sig ifrån Ruddalen till Förbovallen.


Visa större karta

Nu får vi hoppas att minst 11 personer ifrån laget hittar dit, annars får vi det tufft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *