Återigen en förlust

Det blev ytterligare en förlust idag. Denna gången med 0-2 mot Warta. Det var ett skadedrabbat Skottfint som kom till start. 12 tappra Skottfintare träffades för match, där det var bestämt sedan tidigare att vår spelande tränare Lasse skulle spela första halvlek. Detta gjorde att om vi skulle få en skada under andra halvlek så skulle vi behöva avsluta matchen med en man mindre på planen.

Matchen började helt åt helvete för oss då vi tappade bollen i ett dumt läge och Warta utnyttjade sin speed och satte 0-1. Ett skott som tjippades över mig,. Under tiden bollen seglade över mig så tror jag den hann ändra beräknad nedslagsplats 10 gånger. Först så trodde jag att den skulle segla långt över mig, men efter att vinden tagit bollen ytterligare några gånger så slank den in under ribban. Då tror jag klockan stod på 38 sekunder. Bra start!

Tyvärr så har vi inte mycket framåt under hela matchen och bristen på en renodlad forward märktes.

Men vi lyckades hålla 0-1 till halvlek. Mitt bästa ingripande i första halvlek var en räddning som tyvärr inte domaren såg att jag var på så det blev inspark. Hoppas att det var någon annan som såg att jag var på bollen.

Andra halvlek började egentligen där första slutade. Vi blev nedtrycka nästan direkt och fick lägga oss på försvar.

Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag men jag vill framlyfta Oscar Bergström idag som gör en grymt bra insatts på en plats som han inte är allt för van vid, det vill säga som mittback.

Efter att Marcus Waltilla skadat sig och tvingats kliva av i 65 minuten så hade vi inte mycket alls framåt och när vi var näst intill döda så lyckades Warta göra 0-2 på ett inåtskruvat inlägg där deras anfallare kom före vår back och kunde stöta upp bollen i första krysset. Nu hade vi verkligen inget att komma kontra med.

Trots förlust så börjar det kännas bättre och bättre i målet. En bit kvar tills man placerar sig helt rätt är det dock. Några räddningar blev det allt i andra halvlek.

Nu dröjer det ett tag innan jag kommer spela igen. Under nästa helg så kommer jag befinna mig i fjällen för lite skidåkning.

Nu blir det lite mello på tv:n.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *