Galenskap inför match

Jäklar vilken underbar kväll det var igår. God mat, god dryck och en sjuhelvetes show. Tack Galenskaparna & After Shave för allt ni gett oss.

Idag blir det en lugn afton för att ladda fullt ut inför imorgon.

Imorgon är det åter igen match. Min tredje match i Skottfints tröja. Det börjar kännas bättre och bättre nu, både på och utanför planen. Utanför har det känts helt rätt enda ifrån första stund, men på planen så är det alltid en konkurrens situation och det var väl främst den som jag inte visste om jag skulle orka att ta igen.

Men det som sker utanför planen väger upp allt och även om jag skulle vara petade årets alla seriematcher så gör det inget för att bara kliva ner och tjöta lite gott i omklädningsrummet gör så ofantligt mycket.

Så, åter till morgondagens batalj. Warta kommer och besöker oss på Ruddalen imorgon. Jag kan inte minnas att jag har mött Warta tidigare, så det skall bli riktigt kul.

Warta har, mig veterligen börjat lite si och så i år med en vinst mot Väster och sedan en förlust mot lokalkonkurrenterna Eriksberg. Med träningsmatcher säger inte så mycket vad de kommer att komma med för lag under morgondagen.

Vi vet om att vi kommer att ställas mot ett lag som ligger i den andra fyran vilket borde vara ungefär den klassen vi kommer att möta under säsongen.

Tyvärr så får vi klara oss utan vår mittbacksmotor Carl-Johan, som olyckligt bröt näsbenet under vår match mot Kungsbacka förra helgen. Krya på dig Calle.

Vi har även många andra skador och frånvaro, men då vi har norra Europas största trupp så gör det inte så mycket. Kul att vi kan gå runt på mycket folk under försäsongen.

Nu blir det lite fredagsmys med donnan, så over and out.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *