Dagen efter

Dags att försöka ta tag i denna dagen efter en riktigt lyckad gårdag om man bortser ifrån resultatet i matchen mot Kungsbacka IF.

Jag börjar med att skriva lite om matchen så avhandlar vi det roliga sist. Till matchen så var det flera spelare som gjorde årsdebut, bland annat båda mittbackarna Caisa och Linkan.

Jag tycker att vi gör en bra första halvlek trots att vi ligger under med 1-2. I andra halvlek så går vi ifrån vår spelplan vilket gör att vi tappar mycket boll i speluppbyggnaden och Kungsbacka straffar oss ordentligt. Av de 5 målen som Kungsbacka gör så kommer 4 av dem på bollar som läggs bakom vår backlinje och motståndarna kommer fri mot mig. Det är små misstag som gick stora konsekvenser.

Sen måste man ge deras anfallare beröm. En riktigt duktig striker.

Deras sista mål kom till på straff efter att Billing fått bollen på handen. Billing som gjorde ett lyckat inhopp i form av en orsakad straff, ett gult kort samt sumpat matchen bästa frisparksläge.

Vårt mål tillskrevs Mille som gjorde ett Inzaghi mål, det vill säga sno ett mål ifrån sin lagkamrat, efter att Marcus Waltilla gjort en underbar insatts men placerat sitt avslut i stolpen.

Summa summarum så tycker inte jag att resultatet speglar matchen, men det svider alltid att släppa 5 baljor.

Direkt efter matchen var det dags för årsmöte för BK Skottfint. En ny styrelse utsågs och flera legendarer klev åt sidan. Likväl som Skottfint gör en generationsskifte på planen så gör man det samtidigt en generationsskifte i styrelsen. Förhoppningsvis så kommer vi fortsätta sprida det goda ryktet som BK Skottfint har.

Efter årsmötet så bar det av mot Bitter Bar, som är en av BK Skottfints största och viktigaste partners. Men vi var några stycken som mellanlandade hemma hos vår ledare Pastorn. Pastorn bor en snedfylla ifrån Ruddalen så det passade perfekt.

Hemma hos Pastorn så körde vi lite ölspel. Jag klarade mig relativt lindrigt undan men det gjorde tyvärr inte Marcus ”blowjob” Waltilla. I två omgångar i rad så förlorade han och behövde ta sitt straff. Mer säger jag inte…
Kanske inte det mest smickrande smeknamnet, men gör du så dåligt ifrån dig så får man skylla sig själv.

Väl nere på Bitter så slöts stora delar av laget och dess supportrar upp igen och kvällen avslutades på ett perfekt sätt.

Så tack för en underbar kväll alla Skottfintare.

3 reaktion på “Dagen efter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *