En go seger

Fy fasiken va skönt med en seger i årets första match.

Studenterna besegrades med 4-1 efter mål av ”Olle”, Valdemar, Marcus Waltilla samt Jenzen.

Sett över en hel match så skall vi vara nöjda där vi försökte följa matchplanen under 90 minuter.

Studenterna mål är ett inlägg på första ytan där deras spelare kommer först på bollen. Personligen så hamnade jag lite galet där. Med lite mer självförtroende och pondus så hade jag kunnat nå bollen innan någon nickade den, men istället så står jag kvar och tappar överkroppen så bollen nickas över mig. Inte helt otagbar. Vi får väl höra vad coach säger på måndag.

Annars så var det en bedrövlig plan. Dels så är Heden just nu väldigt sliten och när det ligger lite is/snö så blir fästet obefintligt. Så det var många spelare som sladda runt likt en speedway på planen.

I andra halvlek så satte jag mig själv i dum situation då jag skulle ut och bryta ett inspel men tappade fäste och satte mig på rumpan. Turligt nog så lyckades inte Studenternas spelare förvalta läget så pass bra utan lägger bollen bredvid mig så jag fick slänga mig och stöta ut bollen till hörna. Hade han lobbat så hade det definitivt blivit mål.

Men skönt att få debuten avklarad. Nu gäller det att hoppas att man kan få något mer förtroende under säsongen.

2 reaktion på “En go seger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *