Fyra blev Fem

Vad har de tre klubbarna som jag har representerat gemensamt?

Jo, alla har ett gul/svart ställ (Näsets bortaställ är gul/svart). Alla spelar även i division 5 nästa säsong.

Fy bövelen va tungt det känns. Vi var så nära att klara oss kvar i fyran. När serien vände så hade vi skrapat ihop endast 4 poäng och när serien slutfördes igår så hade vi fått ihop 27. En bra höst gör vi i alla fall.

Under gårdagens match så hade vi kommunikation hur det gick i de övriga matcherna som hade påverkan för oss. Vi gör 1-0 relativt tidigt efter en grym prestation av Koffe, men innan domaren blåser för halvlek så har Landvetter lyckat kvittera efter att först träffat ribban två gånger (?!?) och på tredje försöket så får de lägga in bollen. Vi ger oss inte och tar återigen ledningen i andra halvlek genom Fredrik Andreasson. Men nu måste vi trycka fram för att göra ytterligare ett mål. Tyvärr så resulterade detta i att en spelare i Landvetter kom fri och kunde enkelt lägga in 2-2 vilket också blev slutresultatet.

Detta är min sämsta tabellplacering genom hela min seniorkarriär. Med Romelandas pojklag så kom vi alltid sämre, men som seniorspelare så är detta det sämsta som jag någonsin placerat mig.

Men även om det kan kännas tufft att åka ur serien så försvann mycket av den mest jobbigast känslan när man kommer hem och möts utav en överlycklig liten skit hemma.

En liten Elsa blir överlycklig när hon får träffa pappa

Nä, nu gäller det att tycka lite synd om sig i några dagar för att sedan sätta igång och börja bygga upp sig inför nästa säsong. Snart börjar min favorit säsong – Silly Season.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *