Skrällen i mörkret

Troligen hela division 4B höjde nog på ögonbrynen när det läste om vårt resultat mot Askim igår.

Hur kunde bottenlaget Näset slå serieledarna med 3-0? Ett resultat som inte på något sätt var orättvist heller. Vi fullföljde vår matchplan från matchminut ett. Askim har, tror jag, 3 skott på mål under hela matchen plus ett inspel som jag kunde knipa.

Annars var det luften som jag fick dominera igår. Straffområdet var mitt! Det var kanske något inlägg som jag skulle kunna knipa men sett över hela matchen så vann jag det mesta i luften.

Jag var inblandad i mycket under matchen igår. Vårt 0-1 mål kommer till på att lag slår den inspark riktad mot Koffe, som skarvar den mot Azmar. Azmar påstår att han var när bollen men jag är skeptisk. Bollen kom i vilket fall som helst till Walldal som klipper till. 0-1 innan hela publiken kommit på plats.

0-2 kommer efter en frispark som jag plockar i luften. Jag ser att Koffe sticker på djupet och lägger en utspark i medvinden. Mittbacken missbedömer bollen och Koffe kommer fri mot målvakten och lägger in 0-2.

Askim kommer inte någonstans i första halvlek.

Andra halvlek visste vi skulle bli tuffare främst då vi hade motvind.
Trots detta så gör vi en underbar kämparinsatts i försvarsspelet. Jag lyckades dra på mig ett gult kort igår för maskning.

Jag skulle kasta fram bollen några meter. Tanken var att få backspin på bollen så att den skulle stanna, men istället så stack bollen iväg och domaren bedömde det som maskning.

Jaja, första kortet för i år. Domaren som förövrigt var bland det mest ojämnaste jag har haft i år. Kändes som om han singlade slant vi varje domslut om han skulle blåsa eller inte, samt åt vilket håll i så fall.

Askim gör ett försök att nå sin duktige huvudspelare på topp under i stort sett hela andra halvleken. Helt utan framgång och när de i slutet väljer att lyfta upp laget så skapas ytor bakom som vi utnyttjar. Azmar har flera lägen där han kommer 1-mot-1 med motståndaren och i just ett sådant läge så hittar han sedan en fri Koffe som sätter 0-3 i öppen bur.

Fy sjutton va skönt. Vi kan inte göra så mycket mer utan bara sitta hemma idag och invänta resultaten i övriga matcher i serien.

En liten hälsning till mina lagkamrater:
Underbart kämpat!!!

3 reaktion på “Skrällen i mörkret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *