Ytterligare avslutning

Nu börjar mina hobbyaktiviteter att avslutas en efter en. Idag var det avslutning i hockeybockeyn. Sista matchen i serien stod mellan mitt Kareby mot Volvo Metod. En kamp mellan de två bottenlagen. Vi låg två poäng före våra motståndare inför matchen. Så 08.30 en söndagsmorgon var jag ombytt och klar för avspel uppe i Kortedala ishall.

Trots att det var seriens sämsta lag vi mötte så fick jag en hel del att göra. En idag var det en sådan dag där jag kom rätt på de flesta bollarna. Matchen slutade med en seger i alla fall. 8-2 skrevs resultatet till innan domaren blåste av matchen.

Så nu är både innebandyn och hockeybockyn avslutad. Vad skall man nu göra på helgerna? Jennifer kommer snart att få krupp på mig misstänker jag.

Nu har även uppladdningen börjat inför årets viktigaste match. Matchen mot Kode på onsdag. Tyvärr är det väl bara jag som ser denna match som viktig, men förhoppningsvis så kan mina lagkamrater ställa upp för mig och göra sitt bästa.

Igår var jag hemma hos en av mina gamla lagkamrater i Kode för att kolla läget med deras nya hus samt få hälsa på deras nyfödda dotter. Jäklar vad man längtar tills man själv skall få gå runt hemma med en liten i famnen.

Efter lite nachos så bänkade vi oss i soffan för att följa Fiorentina – Juventus, då min vän är ett stort fan av Juve. Trots mitt låga entusiasm för italiensk fotboll så var Juve riktigt roliga att se igår.

Idag är det planeringsmöte inför vår resa till USA. Det är ju bara två veckor kvar nu och med allt som vi har kvar att göra innan dessa så misstänker jag att dessa veckor kommer gå riktigt snabbt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *