Surt sa räven

Sicken inramning det blev på vår match igår.

Innan vår match så tränade ett grön/vitt lag där en gammal målvakt för IFK Göteborg idag spelar. Under hela deras träning så var det en bitsk stämning mellan spelarna i laget. När väl träningen tog slut så blev det helt plötsligt bråk mellan en av spelarna och delar av publiken som kommit för att kolla på vår match.

Upprinnelsen till detta vet jag faktiskt inte, men det verkar vara något som inte stod helt rätt till. Både den delen av publiken som var inblandade samt spelaren avlägsnade sig ifrån platsen.

Då var äntligen matchen igång. Studenterna spelade ett 4-5-1 där deras forward skulle knacka tillbaka bollen till innemitt för att slå på deras yttrar. En taktik som vi läste bra och låg helt rätt i positionerna.

Vi går till vila i halvlek med 1-0 efter att Koffe gjort årets mål redan nu. Ett skott ungefär 10-15 meter in på Studenternas planhalva letade sig bollen in via stolpen. Mäktigt!

Andra halvlek går vi ner i tempo och istället för att sätta fart på bollen så tog vi både 4 och 5 tillslag på oss viket gjorde att Studenterna hade enkelt att försvara sig.

Efter en resultatlös hörna ifrån Studenterna så misslyckas vi i vårt uppspel vilket gör att Studenterna kommer igenom vårt försvar och lyckas pilla in en tåpaj. Jäklar vad jag hatar tåpajar, det
borde vara förbjudet att skjuta sådana.

1-1 blev också slutresultatet. Vi gör ingen höjdarmatch, särskilt inte i andra. Viktigt att ta med sig är att vi inte förlorar.
Idag är det fotografering och informationsmöte som gäller innan träningen. Undra hur bra jag blir på bild denna gång. Jag är ju inte känd för att vara något fotogenisk fenomen direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *