Lite bilder från förr

Jag går totalt på lågvarv just nu när det gäller att blogga.

Under gårdagen så gick jag och Jennifer igenom lite gamla saker och fann en massa foton. Jag tog mig tid och scannade in dessa på min dator så nu är de sparade för evigt.

Så som en tidig stjärnsmäll så tänkte jag dela med mig av några av dessa bilder. Jag hoppas inte någon av mina vänner/lagkamrater tar illa upp.

Ni som har läste om mig vet att jag träffade Jennifer på Liseberg när jag medverkade i en tävling som hette Flumeride maraton.

Jag fann några foton ifrån denna tävling. På dessa foton ser ni mig och David åka varv efter varv. Jag och David var de två sista i det röda laget. Det gula laget hade vid detta tillfälle fyra deltagare kvar och var på så sätt lite starkare i lagtävlingarna.

Om ni inte märker detta så har jag skaffat mig en go solbränna vid denna tidpunkt. Och ja, det är diskhandskar jag har på mig. Man frös som sjutton mellan varven om man blev blöt.

—–

Under mina ungdomsår som spelare för Romelanda UF så hade vi som tradition att besöka Uddevalla under sommaren och spela en turnering som heter Oddebollen. Vi var ett glatt gäng där teknik inte var primärt utan glädje. Lika mycket tid vi la på fotboll, lika mycket tid la vi på att ragga brudar.

Notera att jag reda på denna tid valde att köra på Adidas skor och Uhlsport handskar. Här kommer bilder ifrån den tiden då flera i mitt lag inte ens var födda.

Fram till 1994 så var ålderkullen födda 1982 ett lag men 1995 så slogs vi ihop med killarna födda 1981. Då klev jag ur målet och blev mittback istället. Ni skådar mig ner till vänster.

Jag hoppas att jag kunde glädja er lite såhär dagen innan nyårsafton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *