Kategoriarkiv: Mix Megapol

Pass 1 av 2

Träningspass 1 av 2 är avklarat.

Äntligen så har tisdagsinnebandyn börjat igen vilket gör att man springer häcken av sig precis innan lunch.

Så nu är man sådär lagom trött innan det är dags för den riktiga träningen ikväll.

Igår stod jag faktiskt över träningen med Näset, då jag var barnvakt åt mitt egna barn. Men tro inte att jag gick fotbollslös. Icke sa Nicke. En korpenmatch med Mix Megapol hann jag allt med. Matchstart 21:30 vilket gjorde att man var hemma strax innan 23. Lätt och somna då? Nix!

Det plus en unge som vaknat några gånger under natten har gjort att man idag känner sig relativt mosig i huvudet.

Hur man nu kan ha ont i en protes.

Nä, samla kraft för träningen är det som gäller.

Dagens bild på min lilla dotter.

Lilla Elsa i knät på mamma

Cancel: Korpen

En stressig måndagskväll blev det. Till ingen nytta. Jag hade lovat en vän att spela en match för dem i korpen då de mötte serieledarna. Denna matchen började 19:50 och vår träning slutade 19:30 och då skulle man ta sig in till centrum. Tajt. Så jag gick av träningen någon minut innan träningen avslutades.

När jag väl sladdade in på Hedens parkering så var det 2 minuter kvar till matchstart. När klockan väl slog prick så visade det sig att motståndarna inte dykt upp och vi vann matchen på W.O.

Jäklar va surt, men nu var det tur att det var ytterligare ett lag som saknade motståndare så vi spelade en träningsmatch istället.

På pappret så skulle det vara tufft då våra motståndare låg en division över oss, men det var i stort sett enbart ett lag på planen och matchen slutade 4-1 till oss.

Ett bekant ansikte var med i vårt lag. Mikael Söderman som idag spelar i Argo i division 6C hade blivit värvad. Söderman har satt skräck hos flera målvakter i Göteborg främst då han spelade med Sandarna för två säsonger sedan. Tror att han gjorde några baljor på mig när jag spelade i Kode. Fan, killen sprang på allt under den tiden.

Roligt att spela med honom för en gång skull och inte bara förvara sig mot honom.

I dag väntas det ett första besök på BVC. Förhoppningsvis så har Tjorven vuxit till sig lite till.

Lite bilder från förr

Jag går totalt på lågvarv just nu när det gäller att blogga.

Under gårdagen så gick jag och Jennifer igenom lite gamla saker och fann en massa foton. Jag tog mig tid och scannade in dessa på min dator så nu är de sparade för evigt.

Så som en tidig stjärnsmäll så tänkte jag dela med mig av några av dessa bilder. Jag hoppas inte någon av mina vänner/lagkamrater tar illa upp.

Ni som har läste om mig vet att jag träffade Jennifer på Liseberg när jag medverkade i en tävling som hette Flumeride maraton.

Jag fann några foton ifrån denna tävling. På dessa foton ser ni mig och David åka varv efter varv. Jag och David var de två sista i det röda laget. Det gula laget hade vid detta tillfälle fyra deltagare kvar och var på så sätt lite starkare i lagtävlingarna.

Om ni inte märker detta så har jag skaffat mig en go solbränna vid denna tidpunkt. Och ja, det är diskhandskar jag har på mig. Man frös som sjutton mellan varven om man blev blöt.

—–

Under mina ungdomsår som spelare för Romelanda UF så hade vi som tradition att besöka Uddevalla under sommaren och spela en turnering som heter Oddebollen. Vi var ett glatt gäng där teknik inte var primärt utan glädje. Lika mycket tid vi la på fotboll, lika mycket tid la vi på att ragga brudar.

Notera att jag reda på denna tid valde att köra på Adidas skor och Uhlsport handskar. Här kommer bilder ifrån den tiden då flera i mitt lag inte ens var födda.

Fram till 1994 så var ålderkullen födda 1982 ett lag men 1995 så slogs vi ihop med killarna födda 1981. Då klev jag ur målet och blev mittback istället. Ni skådar mig ner till vänster.

Jag hoppas att jag kunde glädja er lite såhär dagen innan nyårsafton.

Veckans schema

Måndag: Träning 17.30 – 19.00
Tisdag: Innebandy 11.00 – 12.00, Korpen fotboll 19.00
Onsdag: Träning 17.30 – 19.00
Torsdag: Korpen fotboll 18.15
Fredag: Match Kode IF – IFK Björkö
Lördag/Söndag: Målvaktsskola för pojklagen i Kode

Efter denna vecka kanske jag kommer under 25 i BMI.

Tur att jag har en sambo som delar mitt intresse. Eller hur var det nu?